«Донбас» став першим фіналістом плей-офф Української хокейної ліги

«Донбас» став першим фіналістом плей-офф Української хокейної ліги
Фото УХЛ

Донеччани розгромно обіграли МХК «Динамо»

Питання про фаворита поєдинку вирішилося ще на старті періоду, коли донеччани за перші 25 секунд відправили у ворота Владислава Гурка відразу дві шайби - по черзі відзначилися Ілля Коренчук і Віктор Захаров.

До першої перерви у воротах голкіпера «динамівців» виявилося ще три шайби, інформує офіційний сайт Української хокейної ліги.

Захаров оформив дубль, тим самим підтвердивши статус одного з кращих бомбардирів «Донбасу», також по шайбі на свій рахунок записали Сергій Кузьмик і Коренчук.

У другому періоді «Динамо» стало більш зосереджено грати і в обороні, і в атаці, що відобразилося на рахунку.

Хоч гості і змогли ще раз «розмочити» голкіпера харків'ян за допомогою точного кидка Олександра Костикова, проте Володимиру Чердаку та Вадиму Куликову вдалося повернути свою команду у гру та відіграти дві пропущені шайби.

У заключному періоді команда Сергія Вітера повністю заволоділа перевагою, не дозволяючи харківській команді навіть організувати повноцінну атаку, і ще тричі розписалася у воротах «динамівців». По дублю собі в актив записали Віталій Лялька й Олександр Костиков, встановивши остаточний рахунок – 2:9.

Таким чином, харківське «Динамо» закінчило свої виступи у поточному сезоні, поступившись у півфінальній серії «Донбасу» з рахунком 0:3.

Донеччани, у свою чергу, стали першим фіналістом плей-офф УХЛ.

Українська хокейна ліга

Півфінал

МХК «Динамо» – «Донбас» – 2:9 (0:5, 2:1, 0:3)

Рахунок у серії – 0:3

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: