Донеччина вперше за п'ять років прийняла чемпіонат України з легкої атлетики

Донеччина вперше за п'ять років прийняла чемпіонат України з легкої атлетики
Фото НОК України

У Бахмуті відбулася молодіжна першість країни з легкої атлетики

7-8 липня у Бахмуті, на стадіоні спортивного комплексу «Металург», відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді (U-23).

Вперше з 2013 року Донеччина прийняла легкоатлетичні змагання національного рівня, інформує офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

У молодіжному чемпіонаті України взяли участь команда міста Києва та 22 областей країни.

Серед результатів відзначають перемоги у стрибках у висоту львів'янина Вадима Кравчука (2.19 м) і харків'янки Лілії Клінцової (1.85 м).

У спринті непогано себе проявили Олександр Соколов з Миколаєва (100 м – 10.55 с) та Артур Назарук зі Львівщини (200 м – 21.35 с). У штовханні ядра не було рівних вінничанину Роману Кокошку – 18.42 м.

У загальнокомандному заліку найкращими виявилися представники Донеччини (1540 очок), на другому місці – Харківська область (1515), на третьому – Дніпропетровська (1505).

Для багатьох учасників цей чемпіонат, крім з'ясовування стосунків у своїй віковій групі, є етапом підводки під головний старт національного сезону – чемпіонат України (18-21 липня, Луцьк), де вони намагатимуться виконати нормативи на дорослий чемпіонат Європи.

Ну а з тих атлетів, які через високу конкуренцію у своїх видах мають невеликі шанси на поїздку до Берліну, за підсумками чемпіонату у Бахмуті буде сформовано команду на чемпіонат Асоціації Балканських атлетичних федерацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: