Фанати «Динамо» розповіли свою версію, чому виникли сутички з поліцією у Маріуполі (відео)

Фанати «Динамо» розповіли свою версію, чому виникли сутички з поліцією у Маріуполі (відео)
Ультрас «Динамо»

Приводом для бійки стало затримання одного з київських уболівальників старшого покоління

Сутички між фанатами «Динамо» та правоохоронцями у Маріуполі розпочалися через те, що силовики затримали одного з уболівальників киян старшого покоління.

Про це заявив учасник фан-руху «біло-синіх» на прізвисько «Декстер», якого цитує «Футбол 24».

«Якщо чесно, далеко не всі одразу розібралися, що сталось. Група людей побігла до виходу з криками «потрібна допомога». За ними побігли всі інші. Як з’ясувалося потім, в одного із наших старших, який їздить за «Динамо» з початку 80-х, і який є одним із засновників нашого фанатського руху, при вході на стадіон стався конфлікт із правоохоронцями», - почав він.

«Його заламали та запакували. Ті хлопці, які перебували нагорі сектора, побачили інцидент через паркан і побігли його рятувати. Відповідно, підтягнувся увесь сектор», - додав Декстер.

За його словами, тим часом старшого вже посадили в автозак, як і ще кількох хлопців, які першими вибігли із сектора.

«Уся сутичка була через те, що ми намагались витягти своїх з автозаку. Позаяк це не вдавалося, у хід пішло каміння і все решта. Тим не менше, перший автозак таки зумів виїхати. Наздогнати його не вдалося. Під час сутички скрутили ще кількох осіб, їх посадили в інший автозак», - пояснив він.

«Один хлопець взагалі примудрився побувати в обох автозаках. Другому автомобілю розбили скло – він вже нікуди поїхати не міг. Ми витягли затриманого, але його встигли у цьому автозаку дуже сильно побити. Я не знаю, що стало причиною конфлікту нашого старшого із правоохоронцями. Особисто із ним не спілкувався», - підсумував Декстер.

Також він зауважив, що всіх фанатів «Динамо» у підсумку відпустили до потяга, і вони всі поїхали додому.

Раніше повідомлялася інша версія, через що почалася сутичка фанатів «Динамо» із силовиками у Маріуполі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: