Федерація футболу учасників АТО засудила «Шахтар», який відмовився від участі в благодійній акції

Федерація футболу учасників АТО засудила «Шахтар», який відмовився від участі в благодійній акції

ФК «Шахтар»

Федерація футболу учасників АТО відповіла на слова генерального директора «Шахтаря» Сергія Палкіна

«Шахтар» вкотре відмовляється одягати футболки на підтримку акції «Мій тато – Герой».

Федерація футболу учасників АТО відповіла на слова генерального директора «Шахтаря» Сергія Палкіна, який назвав їх організацію вже нелегітимною, а клуб вкотре відмовився від участі в акції «Мій тато – Герой». Зокрема, «Шахтар» відмовився підтримати цю акцію перед виїзним матчем УПЛ проти «Карпат» 4 березня.

Про це йдеться в листі Федерації футболу учасників АТО.

«Що стосується, ситуації з клубом «Шахтар», то це вже не перший подібний їхній демарш. Згадаємо, що в перші роки війни «Шахтар» відмовився виходити на матч з львівськими Карпатами у футболках «Я підтримую Збройні Сили України», а також нещодавня істерія восени на матчі з «Олімпіком» в Києві, коли керівництво «Шахтаря» заборонило дітям учасників АТО виходити у футболках «Мій тато – Герой», тому сьогоднішні ваші заяви набувають вже системного божевілля», - йдеться у повідомленні.

«Закликаємо не зупинятися, й надалі підтримувати всеукраїнську благодійну акцію «Мій тато – Герой» та «Воїн АТО – Герой України». У результаті практичної реалізації ідеї проведення таких змагань та акцій у сезонах 2015-2017 років наша Федерація футболу учасників АТО отримує широку підтримку від силових структур України, підрозділів та військових частин, ветеранів АТО, що брали чи беруть участь у боях з російським агресором на Сході України. Про це засвідчують численні письмові рекомендаційні листи та листи підтримки, отримані нами від них», - сказано в листі Федерації футболу учасників АТО.

Нагадаємо, цього тижня до Будинку футболу прийшли близько 200 ветеранів АТО, які вимагали зустрічі з президентом Федерації футболу України (ФФУ) Андрієм Павелком.

Головна вимога – пролонгація договору між ФФУ та Федерацією футболу учасників АТО та відсторонення від роботи віце-президента ФФУ Вадима Костюченка. Андрій Павелко пообіцяв зустрітися з представниками Федерації футболу учасників АТО 6 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: