Фесенко не допоможе збірній України в літніх матчах відбору на чемпіонат світу

Фесенко не допоможе збірній України в літніх матчах відбору на чемпіонат світу
Кирило Фесенко. Фото: fiba.com

Центровий «Авелліно» не зіграє проти Туреччини і Латвії

Центровий італійського «Авелліно» Кирило Фесенко заявив, що не допоможе національній збірній України в двох заключних матчах першого етапу кваліфікації чемпіонату світу-2019.

Про причини, які перешкодять приїзду бігмена в табір збірної на літні поєдинки проти Туреччини і Латвії сам Фесенко розповів під час спільного прямого ефіру з «Лігою Героїв» в Instagram.

«Ні, я не приїду в збірну. Відразу після закінчення сезону у мене намічена медична процедура. Як виявилося, мені не розповіли про повну картину стану справ після операції, яку мені зробили влітку. Тепер мені потрібно 3-6 місяців на відновлення. Та й в принципі, кому я там потрібен? У нас є Кравцов, є Пустовий - вони розривають всіх, вони знають систему, вони подобаються Мурзіну», - повідомив гравець.

«Навіщо знову мені приходити і додавати тренеру головного болю? Пустового теж просто так на «банку» не посадиш. Вважаю, що на даний момент я не потрібен збірній. Хлопці вже стрибнули вище голови на чемпіонаті Європи і добре виступили під час другого ігрового вікна», - додав Фесенко.

Нагадаємо, збірна України після чотирьох матчів першого раунду відбору займає перше місце в групі, маючи в активі три перемоги.

В межах річного ігрового вікна підопічні Євгена Мурзіна 28-го червня зіграють на виїзді проти Туреччини, а 1-го липня прийматимуть команду Латвії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: