ФФУ призупинила повноваження трьох членів, які виступали на стороні «Динамо» у «маріупольскій справі»

ФФУ призупинила повноваження трьох членів, які виступали на стороні «Динамо» у «маріупольскій справі»
Фото: ffu.ua

Дане рішення було прийнято за зверненням 32 членів ФФУ

На засіданні Виконавчого комітету ФФУ було прийнято рішення призупинити повноваження трьох членів комітету – Артема Франкова, Олександра Бандурка та Ігоря Кочетова.

Про це інформує офіційний сайт ФФУ.

У п’ятницю, 2 березня у Дніпропетровській обласній раді відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України.

На вказаному засіданні було прийнято рішення призупинити до наступного чергового Конгресу ФФУ повноваження першого віце-президента Олександра Бандурка, віце-президента Ігоря Кочетова та члена Виконкому ФФУ Артема Франкова.

Дане рішення було прийнято за зверненням 32 членів ФФУ. Причина відсторонення – порушення Кодексу етики і чесної гри та Етичного кодексу УЄФА.

Раніше глава Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранка заявляв, що рекомендував призупинити повноваження Франкова, Бандурко і Кочетова за порушення етичного кодексу.

Йшлося про те, що всі троє виступали на стороні «Динамо» в Спортивному арбітражному суді (CAS) Лозанни у справі проти ФФУ щодо технічної поразки, зарахованого киянам за неявку на матч з «Маріуполем».

Олександр Бандурко працює в ФФУ з 2000 року, Ігор Кочетов - з 2007-го, а Артем Франков став членом Виконкому ФФУ в 2015 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: