ФІФА заборонила російській соратниці бойовиків виступати під час фестивалів до ЧС-2018

ФІФА заборонила російській соратниці бойовиків виступати під час фестивалів до ЧС-2018
Юлія Чичеріна. Фото «КП-Казань»

Міжнародна федерація футболу надіслала офіційного листа оспівувачкці бойовиків Чичеріній

Співачка Юлія Чичеріна не зможе виступити на фестивалі вболівальників під час Чемпіонату світу-2018.

Виступ 39-річної рок-виконавиці планувався 15 червня у Ростові-на-Дону на запрошення ФІФА, інформує sports.ru з посиланням на «КП-Казань».

Як розповіло джерело, директору Чичеріної за тиждень до старту Чемпіонату світу надіслали лист, у якому повідомлялося, що «прийнято рішення відмовитися від виступу артистки Chicherina». Причина: «занепокоєння через репутаційні ризики через останні роботи цієї артистки, які пов'язані з військовими темами».

У листі було посилання на один з останніх кліпів Чичеріної «На передовой». І уточнювалося, що навіть виконання нейтральних пісень не допоможе.

«Коли почалася війна на Донбасі, і стали вбивати російських дітей і людей похилого віку, я встала на шлях захисту своїх родичів і відразу відчула потужне протистояння всього нашого шоу-бізнесу. Мало хто знає, що він пронизаний метастазами українського націоналізму», - заявила сама співачка.

«Мої нові пісні не звучать на радіо, кліпи блокують у мережі. Щодня мені погрожують вбивством, аж до фейкових мінувань готелів і концертних залів. За чотири роки це загартувало мене, і поступово я звикла бути «забороненою». Але ніяк не «офіційно», як цього разу – листом від ФІФА англійською», - додала Чичеріна.

Читайте також: «Вітром голову надуло»: співачка Юлія Чичеріна отримала «паспорт» «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: