«Фінал чотирьох» жіночого Кубку України з волейболу відбудеться у Запоріжжі

«Фінал чотирьох» жіночого Кубку України з волейболу відбудеться у Запоріжжі

Переможець почесного призу визначиться 22-23 лютого на арені «Юність»

Запоріжжя поступово стає справжнім знаковим центром волейболу.

Із введенням тут в експлуатацію оновленого Палацу спорту «Юність», який перетворився на сучасну арену за міжнародними стандартами, його керівництво одразу ж виявило до волейболу особливий інтерес.

Як наслідок – саме там проводили свої матчі чоловіча та жіноча збірні України, котрі синхронно здобули путівки до фінального раунду чемпіонату Європи-2019, а тепер «Юність» готується прийняти у себе жіночий кубковий «Фінал чотирьох».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації волейболу України.

Після другого етапу змагань керівництво ФВУ звернулося до керівників усіх клубів з пропозицією стати господарем вирішальних матчів. Зацікавлених виявилося кілька, проте саме запорізька «Орбіта»-ЗНУ-ОДЮСШ гарантувала чітке виконання всіх необхідних для події умов.

До «Фіналу чотирьох» пробилися южненський «Хімік», тернопільська «Галичанка»-ТНЕУ-ГАДЗ, луцька «Волинь-Університет»-ОДЮСШ та місцева «Орбіта»-ЗНУ-ОДЮСШ.

22 лютого вони поміряються силами у півфіналах, жеребкування яких відбудеться за кілька днів до події, а 23 лютого відбудеться матч за третє місце та безпосередньо головний фінал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: