ФК «Скала» може знятися з чемпіонату України з футболу

ФК «Скала» може знятися з чемпіонату України з футболу

Керівництво клубу не приховує, що таке бажання є

Як і минулого сезону, суперництво у друголіговій першості України відбуватиметься у двох групах за територіальним принципом.

Під час Конференції Професіональної футбольної ліги стало відомо, що відразу чотири команди позбавлені професіонального статусу: «Арсенал-Київщина», «Металург», «Дніпро» та «Суднобудівник».

Як інформує офіційний сайт Федерації футболу України, поки що складно сказати, чи продовжить виступи у Другій лізі «Скала».

Хоч клуб й отримав бажаний атестат, але керівництво не приховує, що збирається зосередитися тільки на участі місцевих футболістів у першості ДЮФЛУ.

Також уже точно можна сказати, що Першу лігу залишатимуть дві останні команди, а на учасників, що фінішують на 15-му та 16-му місцях, чекатимуть перехідні поєдинки з представниками третього за силою дивізіону.

Втратять статус команд майстрів за підсумками нового сезону колективи, що замкнуть турнірні таблиці у кожній із груп Другої ліги.

Змінилися назви деяких команд. У Вінниці вирішили, що відтепер її інтереси представлятиме спортивний футбольний клуб «Нива», а у Черкасах хочуть, аби їхню спортивну честь захищала «Черкащина-Академія».

Що ж до кадрових пертурбацій, то головним тренером «Кременя» став Ігор Столовицький, який раніше очолював «Черкаський Дніпро».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: