Флойда Мейвейзера намагалися вбити в Атланті

Флойда Мейвейзера намагалися вбити в Атланті
Флойд Мейвезер. Фото: Getty Images

Зараз поліція працює над затриманням злочинців

Непереможений чемпіон світу в напівсередній вазі Флойд Мейвезер піддався замаху в Атланті в ніч на понеділок, 10 квітня.

Кортеж Флойда з трьох автомобілів повертався в готель InterContinental Buckhead з клубу Buford Highway близько другої години ранку. З одного автомобіля неподалік почалася стрілянина, яка розцінюється як цілеспрямована атака. Про це повідомляє видання Ajc.com.

В результаті інциденту було поранено одного з охоронців екс-боксера. Ступінь тяжкості травм невідома, але зараз він знаходиться в одній з лікарень Атланти. Сам же Флойд не постраждав, оскільки знаходився в іншому авто кортежу, в яке нападники не потрапили.

Зараз поліція працює над затриманням злочинців. Відомо, що стрілянина велася з пасажирського сидіння білого позашляховика. Марку і модель автомобіля поки не встановили.

Мейвезер завершив кар'єру в 2015 році, пішовши з рингу з рекордом в 49-0 і непереможеним чемпіоном WBC і WBA в напівсередній вазі. У минулому році він здолав Конора МакГрегора в спеціальному боксерському поєдинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: