France Football вибачився перед Іньєстою за те, що йому жодного разу не вручили «Золотий м'яч»

France Football вибачився перед Іньєстою за те, що йому жодного разу не вручили «Золотий м'яч»
Андрес Іньєста

Іньєста - один з найвеличніших гравців, яких не було в списку володарів «Золотого м'яча».

Паскаль Ферре, редактор France Football, що є організатором головної індивідуальної футбольної нагороди «Золотий м'яч», від імені видання вибачився перед півзахисником Андресом Іньєстою за те, що він так і не виграв цей приз.

За словами Ферре, France Football боляче від того, що півзахисник «Барселони» на збірної Іспанії жодного разу не отримував головну індивідуальну футбольну нагороду.

«Те, що ви зараз прочитаєте, не зовсім редакторська колонка. Все було узгоджено France Football деякий час назад, щоб не було непорозумінь. Це данина поваги. Для нас Іньєста був не простим гравцем, а гравцем з великої літери. Його шляхетність, командна гра і альтруїзм, безумовно, відняли у нього можливість на ще більш піднесене визнання - «Золотий м'яч», - зазначив він.

«Він довів, що мозок є найважливішою якістю чемпіона. Іньєста - один з найвеличніших гравців, яких не було в списку володарів «Золотого м'яча». І нам боляче від цього. Нам лише залишається сподіватися, що його чудовий виступ на чемпіонаті світу виправить цю демократичну аномалію», - написав Ферре.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: