Гандболісту збірної України соромно за забезпечення команди на чемпіонаті Європи

Гандболісту збірної України соромно за забезпечення команди на чемпіонаті Європи
Владислав Остроушко
XSport

Гравці національної команди не мали екіпірування в національних кольорах

Лівий напівсередній збірної України з гандболу Владислав Остроушко поскаржився на забезпечення команди на чемпіонаті Європи. За його словами, гравці не мали й двох комплектів однакового екіпірування.

«А ніхто цікавиться, чому ми виступали в чорно-білому екіпіруванні, яке не має жодного стосунку до національних кольорів? На першому тренуванні офіційний фотограф чемпіонату Європи перепитував нас: «Ви – збірна?». Напевно, він не повірив, що таке можливо, коли одягнені в казна-що. Соромно. У 2020 році нам не можуть видати по два комплекти екіпірування з написом «Україна». Знали б, що так буде, самі склалися б на футболки. Наскільки знаю, головний тренер пропонував допомогти. Та сказали не турбуватися,, федерація все владнає. У підсумку, коли видали одяг – зрозуміли, що за останні 15 років нічого не змінилося», - передає слова Остроушка XSport.

Нагадаємо, збірна України виступала на чемпіонаті Європи вперше за останні 10 років. Наша команда на попередньому етапі програла всі три матчі та дочасно припинила боротьбу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: