«Главком» приєднається до благодійного забігу Intersport Charity Run

«Главком» приєднається до благодійного забігу Intersport Charity Run
Бігові змагання «Intersport Ukraine Run»

Долучитися до збору коштів може кожен охочий вже зараз, зареєструвавшись на благодійний забіг

У неділю, 9 вересня, у День фізичної культури та спорту, у Києві відбудуться благодійні бігові змагання «Intersport Ukraine Run 2018». На зібрані кошти будуть придбані інфузійні насоси для відділення інтенсивної терапії для дітей з різними важкими захворюваннями в НДСЛ ОХМАТДИТ.

Під час змагань учасники подолають дистанції: 10, 5, 2 км, а також відбудуться командні забіги.

Вперше в забігу Intersport Run UA, який проходить вже четвертий раз, братимуть участь команди засобів масової інформації. Зокрема, до забігу приєднається і «Главком».

Долучитися до збору коштів може кожен охочий вже зараз, зареєструвавшись на благодійний забіг.

Як відзначають організатори, щоб підтримати благодійну акцію, не обов'язково бігти дистанцію, можна просто зареєструватися на сайті і внести будь-яку суму від 200 грн.

Благодійний забіг відбудеться за маршрутом від ЦУМу до Михайлівської вулиці. На цей час весь Хрещатик стане спортивним фестивалем, участь в якому зможуть взяти всі бажаючі.

Для шанувальників спорту організатори підготували безліч активностей і розважальних зон. У старті на Хрещатику братимуть участь олімпійські зірки, професійні спортсмени, артисти естради, діячі мистецтва і тисячі любителів спорту.

Також для всіх бажаючих буде працювати фестивальна зона, близько 20 різних локацій - від фітнесу до важкої атлетики та екстремальних видів спорту, серед яких: кубок з баскетболу, кубок з workout, турнір з кікбоксингу, breaking, hip hop, скалодром, зона боротьби і ін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: