Хацкевич: Гра і емоції Гармаша мене повністю влаштували

Хацкевич: Гра і емоції Гармаша мене повністю влаштували
Олександр Хацкевич. Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу над «Шахтарем»

У матчі з «Шахтарем» для «Динамо» на перше місце вийшов результат.

Про це заявив головний тренер київського клубу Олександр Хацкевич, який прокоментував перемогу своєї команди над донецьким клубом у 27-му турі Прем'єр-ліги України.

«Для нас сьогоднішній вечір дійсно добрий в плані результату і самої гри. У сьогоднішній грі для нас на перше місце вийшов результат. Емоції Гармаша? Гра і поведінка Дениса мене повністю влаштували», - зазначив тренер.

«Шепелєв у півзахисті? Ця позиція для Володимира не нова. Просто він на цій позиції давно не грав, тому був певний ризик. Але ми прекрасно знаємо його високі креативні якості, він сміливо бере гру на себе. Як показав матч і його результат, в якому він забив вирішальний гол, його поява на полі в цій позиції себе виправдала», - додав Хацкевич.

Тренер також прокоментував травму Віталія Буяльського.

«Той момент стався далеко від мене, але мені здалося, що була відмашка з боку гравця «Шахтаря». Віталій попросив заміну. Є струс чи ні, ми поки не знаємо. Але це була вимушена заміна. Сподіваюся, перемога додасть йому сил», - підкреслив Хацкевич, слова якого наводить прес-служба «Динамо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: