Хацкевич не впевнений, чи зіграє Хачеріді проти «Лаціо»

Хацкевич не впевнений, чи зіграє Хачеріді проти «Лаціо»
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо

Матч «Динамо» - «Лаціо» відбудеться у четвер, 15 березня

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про кадрову ситуацію напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти римського «Лаціо».

За словами Хацкевича, до матчу готуються 20 футболістів, серед яких і центральний захисник Євген Хачеріді. Втім, питання виходу багатьох футболістів у стартовому складі буде вирішуватися вже безпосередньо у день матчу.

«По Гармашу питання вже закрите, це наша внутрішня кухня. Що ж стосується Хачеріді, то він готується до завтрашнього матчу, як всі, і завтра буде видно, чи зможе він зіграти проти «Лаціо», - сказав він.

«Загалом 20 футболістів готуються до гри, і у деяких з них є моменти недостатнього відновлення. Але у нас є ще доба, і сьогодні лікарі попрацюють з хлопцями, які потребують допомоги, або мають дрібні пошкодження. Сподіваюся, всі гравці завтра зможуть допомогти команді», - заявив тренер «Динамо».

Нагадаємо, що матч «Динамо» - «Лаціо» відбудеться у четвер, 15 березня, о 20:00 на НСК «Олімпійський» у Києві. У першій грі кияни змогли зіграти внічию 2:2 у Римі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: