Харківські правоохоронці посилюють заходи безпеки перед матчем «Шахтар» – «Динамо»

Харківські правоохоронці посилюють заходи безпеки перед матчем «Шахтар» – «Динамо»
ОСК «Металіст»

Зазначається, що залучені всі ланки правоохоронної системи для протидії терористичній загрозі

Керівник департаменту Харківської ОДА щодо взаємодії з правоохоронними органами Олексій Максимов розповів про підготовку до матчу «Шахтар» – «Динамо» та зустрічі фанатів київської команди.

Нагадаємо, поєдинок відбудеться 14 квітня на ОСК «Металіст» у Харкові (початок – о 17:00).

«Опрацьовано кілька можливих сценаріїв, кілька можливих шляхів приїзду до нас шанованих гостей і забезпечення громадського порядку під час руху у Харків і по місту перед початком матчу та після його закінчення», - сказав Максимов у коментарі телеканалу «Футбол 1».

«Ми розуміємо, що це досить велика кількість людей, і треба забезпечити їхній безперешкодний рух до місць, де вони будуть збиратися та їхати додому, щоб ми забезпечили і їхню безпеку, у тому числі», - додав він.

За його словами, збільшується кількість правоохоронців, які забезпечують виконання цих заходів, підвищується пильність і готовність, починаючи від кордонів області.

«Залучені всі ланки правоохоронної системи для недопущення будь-яких проявів екстремізму, для протидиверсійного захисту, а також протидії терористичній загрозі», - продовжив Максимом.

«Вводяться посилені заходи безпеки у місцях масового перебування людей: в аеропорту, на авто- та залізничних вокзалах, у метрополітені», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: