Левандовськи став кращим за Роналду

Левандовськи став кращим за Роналду
Роберт Левандовськи

У відборі на ЧС-2018 поляк поки що забив на один гол більше, ніж португалець, але у Кріштіану є ще матч у запасі

Роберт Левандовськи зробив хет-трик у виїзному матчі з Вірменією та став з 50 голами найкращим бомбардиром в історії збірної Польщі.

До того ж форвард «Баварії» побив рекорд кваліфікації, встановлений тільки у серпні Кріштіану Роналду. Через два дні португалець наздогнав поляка, але не минуло й доби, як Левандовськи знову вирвався вперед, інформує офіційний сайт УЄФА.

Оформивши 31 серпня хет-трик у грі з Фарерами, Роналду довів число голів у відборі ЧС-2018 до 14 і повторив досягнення форварда збірної Югославії Предрага Міятовича у кваліфікації ЧС-1998.

Після хет-трику у ворота вірмен Левандовськи довів особовий рахунок до 15 голів, встановив новий рекорд європейської кваліфікації й обійшов Роналду. У суботу португалець у матчі з Андоррою теж забив свій 15-й гол у відбірному циклі, однак у Левандовськи знайшлася відповідь.

Левандовськи також ділить тепер перше місце у гонці бомбардирів поточної кваліфікації Чемпіонату світу з аравійцем Мохаммедом Аль-Сахлаєм та Ахмедом Халілем з ОАЕ.

У чому Левандовськи буде складно наздогнати Роналду, так це у загальній результативності у відбірних матчах чемпіонатів світу. У португальця 30 голів - на три більше, ніж у Андрія Шевченка. З урахуванням фінальних стадій в активі Роналду вже 33 м'ячі у межах світових першостей, і це теж рекорд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: