МХК «Динамо» зіграло внічию з «Галицькими Левами» в першому поєдинку 1/4 фіналу плей-офф

МХК «Динамо» зіграло внічию з «Галицькими Левами» в першому поєдинку 1/4 фіналу плей-офф
Фото: УХЛ

2 березня стартував плей-офф української хокейної ліги

МХК «Динамо» і «Галицьким Левам» випала честь своїм поєдинком відкривати 1/4 плей-офф Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба української хокейної ліги.

Свій намір вирвати перемогу у гостей харків'яни показали з перших хвилин зустрічі, і вже на третій хвилині матчу найкращий бомбардир поточного чемпіонату Володимир Чердак в більшості відкрив рахунок в поєдинку, закинувши першу шайбу в плей-офф цього сезону.

Подвоїли рахунок на табло «динамівці» вже через 10 хвилин - Микита Олійник в меншості, божевільним виходом один на один з голкіпером, відправив шайбу в ворота Владислава В'язового.

Під кінець другого періоду гостям все-таки вдалося повернути інтригу в поєдинок - син головного тренера Михайло Чиканцев-молодший закинув першу шайбу «Левів» в історії УХЛ в плей-офф, відігравши таким чином одну з двох пропущених шайб.

Третій період стартував на швидкостях - «Галицькі Леви» відчайдушно намагалися зрівняти рахунок, а «динамівці» намагалися утримати свою перевагу в поєдинку. Однак, за 10 хвилин до кінця матчу Микита Муртищев зміг розмочити Владислава Гурка, зробивши цифри на табло 2:2.

До кінця поєдинку рахунок так і протримався рівним, і жодна з команд не змогла реалізувати свої моменти біля воріт супротивника. Багато в чому нічийним рахунок залишався завдяки надійній грі воротарів Владислава Гурка і Владислава В'язового.

Нагадаємо, що за нічийного рахунку в окремому матчі чвертьфінальної стадії плей-офф овертайм або серія післяматчевих буллітів не проводяться. У разі нічийного результату за сумою двох матчів чвертьфіналу, команди гратимуть 20-хвилинні овертайми до визначення переможця протистояння.

Українська хокейна ліга

Плей-офф

1/4 фіналу

МХК «Динамо» - «Галицькі Леви» 2:2 (2:0, 0:1, 0:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: