Молодіжна жіноча збірна України переконливо перемогла Азербайджан

Молодіжна жіноча збірна України переконливо перемогла Азербайджан
Фото ФФУ

Українки WU-19 виграли у першому матчі 4:1

На ірпінському стадіоні «Чемпіон» молодіжна жіноча збірна України провела перший із двох запланованих спарингів проти команди Азербайджану.

Стартові хвилини залишилися за підопічними Наталії Зінченко, які одразу почали тиснути на ворота голкіпера Сюде Топчу, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

На гол уболівальникам довго чекати не довелося: вже на 5-й хвилині гри рахунок відкрила Марія Колещук, яка головою після подачі кутового відправила м’яч по недосяжній для воротаря траєкторії.

Другий гол «синьо-жовті» забили після помилки азербайджанської збірної в обороні.

Втім, українки встигли і пропустити: за кілька секунд до свистка на перерву гравець гостей Вусала Сейфатдінова зменшила перевагу господарів.

Другий тайм гостріше розпочали азербайджанки – підопічним Вугара Азгарлі потрібно було відіграватися. Боротьба за м’яч стала жорсткішою, що призвело до кількох мікротравм.

Останній гол у зустрічі забили гості – але Хаджігат Гасімова зрізала м’яч у власні ворота після подачі української футболістки з кутового.

4:1 – переконлива перемога підопічних Наталії Зінченко.

Другий матч команди зіграють між собою в суботу, 17 березня, на «Чемпіоні» в Ірпіні.

Товариський матч з футболу

Україна (WU-19) – Азербайджан (WU-19) – 4:1

Голи: Колещук (4), Козлова (15, 27), Гасімова (75, автогол) — Сейфатдінова (45)

Україна (WU-19): Крищишин, Колещук, Ілліна, Куп’як (Нікітюк, 77), Кравченко (Лемещук, 86), Бубняк (Вегерич, 86), Постол (Ю. Семенюк, 59), Гірин (Котяш, 77), Білокур (О. Семенюк, 86), Козлова (Янчук, 86), Куніна (к).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: