Новачок Першої ліги СК «Дніпро-1» підписав контракти з двома гравцями

Новачок Першої ліги СК «Дніпро-1» підписав контракти з двома гравцями
Олексій Чичиков

Окрім того, клуб продовжив угоду з Кожушком

Форвард СК «Дніпро-1» Олег Кожушко підписав нову угоди з клубом терміном на один рік.

Таким чином, він виступатиме і далі у складі дніпровської команди, інформує офіційний сайт клубу.

20-річний нападник є вихованцем дніпровської академії, у поточному сезоні є третім снайпером клубу, незважаючи на те, що більшу частину чемпіонату він пропустив через важку травму. У 12-ти матчах чемпіонату Другої ліги Олег Кожушко забив дев’ять м’ячів і віддав три гольові передачі. Також на рахунку Олега у цьому сезоні дві гри й один гол у Кубку України.

Окрім того, керівництво спортивного клубу «Дніпро-1» продовжує підсилювати склад команди перед дебютом у Першій лізі.

Другим новачком став півзахисник Артем Щедрий, останньою командою якого був донецький «Олімпік». Угоду з гравцем укладено терміном на два роки.

Розпочав свою кар’єру Щедрий у складі молодіжних команд «динамівців». Далі він три роки виступав за луцьку «Волинь», за яку дебютував в УПЛ. Далі на три роки він став гравцем кропивницької «Зірки». Останні півроку Щедрий виступав за «Олімпік».

Ще одним новачком СК «Дніпро-1» став гравець лінії атаки Олексій Чичиков, з яким клуб уклав контракт терміном на один рік.

Чичиков більшу частину кар’єри провів у складі полтавської «Ворскли». Крім того, він зіграв один матч у Кубку Росії за основний склад московського «Локомотиву». У сезоні-2006/07 грав за ФК «Дніпро». Із сезону-2013/14 Чичиков перейшов у «Зірку», за яку і виступав останні п’ять років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: