Новий перерозподіл олімпійських медалей: чотирьох російських атлетів піймали на допінгу

Новий перерозподіл олімпійських медалей: чотирьох російських атлетів піймали на допінгу
Якщо у росіянки Наталії Антюх відберуть олімпійське золото, чемпіонкою стане американка Лашинда Демус
Фото - Спорт день за днем

Завдяки російським допінгістам нові медалісти Ігор з’являються навіть не дивлячись на те, що Олімпіада вимушено відкладається

Ще чотирьох російських легкоатлетів, судячи з усього, дискваліфікують на основі доповіді Річарда Макларена.

Олімпійська чемпіонка Лондона-2012 з бігу на 400 метрів з бар’єрами Наталія Антюх підозрюється у використанні допінгу на підставі доповіді Річарда Макларена, повідомляє Незалежний орган по цілісності легкої атлетики (AIU). Якщо у Наталії відберуть олімпійську медаль, золото лондонських Ігор отримає американка Лашинда Демус, срібло – чешка Зузана Гейнова, бронзу – Каліса Спенсер з Ямайки. Зауважимо, що українки Анна Тітімець і Анна Рижикова на 400-метрівці з бар’єрами зупинилися на стадії півфіналу.

Також на основі доповіді Макларена у використанні заборонених препаратів підозрюється олімпійський чемпіон Пекіна-2008 зі стрибків у висоту Андрєй Сільнов. Якщо у нього відберуть медаль, золото отримає британець Жермейн Мейсон, срібло – росіянин Ярослав Рибаков, бронзу – швед Стефан Гольм. Найкращий з українців Дмитро Дем’янюк на тих Іграх посів 21-ше місце.

Також у вживанні допінгу підозрюються російські метальниця молота Оксана Кондратьєва і бігунка на середні дистанції Єлєна Соболєва.

Остаточне рішення у справах спортсменів прийме Спортивний арбітражний суд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: