Перша ліга. Замість запланованих 18-ти учасників змагатиметься тільки 16

Перша ліга. Замість запланованих 18-ти учасників змагатиметься тільки 16

«Нафтовик-Укрнафта» та «Фенікс» не надали фінансових гарантій і втратили професійний статус

Доволі несподівано завершилася дозаявочна кампанія учасників першолігової першості України.

Спочатку планувалося, що в другому по силі вітчизняному турнірі виступатиме 18 команд, але ближче до середини липня організаторам довелося терміново вносити корективи, інформує прес-служба Федерації футболу України.

Річ у тім, що «Нафтовик-Укрнафта», якому запропонували замінити розформований ФК «Полтава», не надав фінансових гарантій і втратив статус команди майстрів.

Із цієї ж причини зазнав фіаско й «Фенікс» із Бучі — правонаступник «Сталі» (Кам’янське), яка ще минулого сезону змагалася в елітному дивізіоні.

Ось чому керівництву ПФЛ України нічого не залишалося, окрім як взяти на озброєння резервний варіант із 16-ма учасниками.

У свою чергу націлена на повернення до Прем’єр-ліги «Волинь», яка минулого сезону ледь врятувалася від вильоту. Новий головний тренер Андрій Тлумак у своїй селекційній роботі зробив ставку на досвідчених виконавців.

Зокрема, повернувся до Луцька словенський гренадер Міха Горопевшек, який останнім часом був заявлений за першоліговий польський клуб «Олімпія» (Грудзьондз).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: