Піддубний і Тарасова перемогли на київському марафоні

Піддубний і Тарасова перемогли на київському марафоні
Фото організаторів змагань

Змагання Kyiv City Marathon 2018 відбулися у неділю, 7 жовтня

Участь у Kyiv City Marathon у 2018 році взяли понад 11 з половиною тисяч людей, що стало новим рекордом змагань за кількістю учасників.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації легкої атлетики України з посиланням на організаторів змагань.

Перемогу на марафонській дистанції здобув минулорічний тріумфатор Артем Піддубний (2:28.29 год). Другим став Володимир Васьков (2:34.48), а замкнув трійку Сергій Попов (2:36.31).

У вересні Піддубний виступав на чемпіонаті України з марафону у Дніпрі, і двічі пробігти 42,195 км за такий короткий період часу було не так і легко.

«Їхав за перемогою. Але, звісно, другий марафон за три тижні – це дуже важко і психологічно, і у підготовці», - не приховував він, даючи коментар організаторам марафону.

Юлія Тарасова цього року чудово проявила себе з трейлу та гірського бігу, а 7 жовтня у Києві вийшла на старт забігу по шосе. Саме вона перетнула першою фінішну лінію у змаганнях з марафону серед жінок (2:54.14 год).

Друге та третє місця посіли Валентина Полтавська (2:57.59) та Ірина Масник (2:59.58).

До програми змагань увійшли і благодійні забіги – на 5 км і на 2 км. Також цього року на 9th Kyiv City Marathon відбувся старт абсолютно нової дистанції у 10 км під назвою «Гордість нації: ветеранська десятка», на старт якої вийшли роти та взводи української армії, ветерани бойових дій, колишні бійці АТО, добровольці, чинні військовослужбовці, а також запрошені для участі військові із семи країн світу: США, Великої Британії, Канади, Литви, Данії, Грузії та Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: