Поліція посилила заходи безпеки в Маріуполі перед матчем з «Динамо»

Поліція посилила заходи безпеки в Маріуполі перед матчем з «Динамо»

«Маріуполь» - «Динамо»

Завдання поліцейських – забезпечити безпеку кожного вболівальника

У Маріуполі від 30 березня, напередодні футбольного матчу «Маріуполь» - «Динамо», поліцейські перейшли на посилений варіант несення служби.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області.

«В Маріуполі відсьогодні поліцейські перейшли на посилений варіант несення служби. На цьому наголосив під час публічного інструктажу начальник поліції Маріуполя Микола Побойний. 1 квітня в Маріуполі відбудеться футбольний матч «Маріуполь» - «Динамо». Сьогодні, 30 березня, з 8-ї години розпочато спецзаходи на блокпостах, вулицях населених пунктів, залізничних та автовокзалах, у місцях масового скупчення людей», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в неділю стадіон ім. В.Бойка збере тисячі вболівальників. Завдання поліцейських – забезпечити безпеку кожного з них. Підготовчі заходи вже тривають.

Зокрема на вулиці Маріуполя вже вийшли майже 250 працівників поліції, 60 військовослужбовців Національної гвардії України та представники громадських формувань. З них сформовано 58 піших патрулів, 9 автопатрулів та 10 екіпажів патрульної поліції.

Поліція Донеччини закликала мешканців та гостей з розумінням поставитись до впроваджених заходів безпеки, адже вони спрямовані виключно задля збереження їх життя та здоров’я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: