Прем’єр-ліга. «Карпати» вирвали нічию у «Вереса», «Маріуполь» впевнено переміг «Сталь»

Прем’єр-ліга. «Карпати» вирвали нічию у «Вереса», «Маріуполь» впевнено переміг «Сталь»

Також «Чорноморець» у напруженій боротьбі з «Зіркою» зіграли внічию

«Верес» - «Карпати»

«Верес» зіграв внічию з «Карпатами» (2:2) в поєдинку 19-го туру чемпіонату України.

«Верес» настільки завзято почав матч, що на 29 хвилині згадався поєдинок цих команд у першому колі. Неподобство в центрі захисту «Карпат» призвело до двох швидких голівам Кобіна і Сергійчука.

Правий хавбек «Вереса» отримав пас на хід, без фінтів обіграв Федецького, який був змушений бігти до лінії штрафної. Кобіну залишалося на техніку вдарити в дальній кут - 1:0.

Дуже швидко умовні господарі поля подвоїли рахунок - Адамюк навісив в центр воротарського, звідки Сергійчук без перешкод з боку захисників і Підківка поклали м'яч ударом головою в кут воріт - 2:0.

Емоції розгорілися після того, як Сергійчук з 9 метрів влучив у каркас воріт, а Мар'ян Швед, продавивши опір Адамюка, під гострим кутом пробив Бандурі - 2:1.

«Карпати» пішли на штурм і створили тиск на ворота Бандури. Вірт провів заміни на посилення захисту, але рівняни все ж пропустили в контратаці. Мякушко втік по флангу, подав у центр, де Акулінін розстріляв ворота -2:2.

Дербі вдалося на всі 100 відсотків, хоча обом командам потрібнішою була перемога.

«Маріуполь» - «Сталь»

«Маріуполь» в результативному матчі обіграв «Сталь» (4:2) в 19-му турі чемпіонату України.

Команди діяли досить сумбурно в творенні, що, втім, не завадило їм провести результативний поєдинок.

Першою відзначилася «Сталь»: Едгар Малакян виявився спритнішим за всіх у воротарському майданчику опонента, вийшов на побачення з Рустамом Худжамовим і впевнено переграв голкіпера. «Маріуполь» відігрався ще перед перервою, коли Андрій Тотовицький прострілив на дальню штангу на Руслана Фоміна.

На 67-й хвилині Фомін оформив дубль після пасу все того ж Тотовицького, а через десять хвилин забив вже сам Андрій, замкнувши крос Андрія Борячука. Четвертий гол і, відповідно, вирок противнику здійснив Сергій Болбат, який не тільки вийшов один на один з Пеньковим, а й досяг успіху на добиванні після сейву голкіпера.

«Сталь» посипалася після другого пропущеного м'яча, переставши загрожувати володінням Худжамова, хоча до цього цілком претендувала на ще одне взяття воріт. На другий гол, правда, «Сталевари» все-таки знайшли сили: Едгар Малакян знову класно зіграв у штрафному майданчику гостей.

«Сталь» закінчує рік на останньому місці, «Маріуполь» ж здобуває важливу перемогу і не відпускає своїх конкурентів за першу шістку.

«Чорноморець» - «Зірка»

Неймовірний за напруженням матч між «Чорноморцем» і «Зіркою» закінчився трьома голами після 83-й хвилини і нічиєї з великою кількістю голів.

Олексій Хобленко забив з пенальті за гру рукою Максима Драченка на 90-й хвилині і приніс нічию своїй команді, яка здавалося упустила перемогу після дубля Максима Прядуна протягом п'яти хвилин.

Саме Хобленко відкрив рахунок в матчі в кінці досить нудного першого тайму, завершивши хорошу атаку своєї команди після пасу п'ятою Кирила Ковальця.

Відразу після перерви противники обмінялися голами: Олексій Чичиков і Фуссені Бамба скористалися плутаниною у захисних лініях суперників.

Втім, все найбільш інтригуючі події відбулися в кінці зустрічі. Вийшовший на заміну Прядун двічі забивав після гольових передач Гліба Рассадкіна, проте потім з пенальті «Морякам» вдалося вирвати нічию.

Отримавши по очку, «Чорноморець» і «Зірка» не зрушили з своїх 11 і 10 місця в таблиці.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

19-ий тур

«Верес» - «Карпати» - 2:2

Голи: Кобін(14), Сергійчук(28) - Швед(72), Акулінін(83)

«Маріуполь» - «Сталь» - 4:2

Голи: Фомін(34,67), Тотовицький(78), Болбат(82) – Малакян(25,87)

«Чорноморець» - «Зірка» - 3:3

Голи: Хобленко(43,90п.), Бамба(57) – Чичиков(51), Рассадкін (83), Прядун(87)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: