Прем’єр-ліга. «Олександрія» впевнено здолала «Чорноморець», «Сталь» та «Зірка» зіграли внічию

Прем’єр-ліга. «Олександрія» впевнено здолала «Чорноморець», «Сталь» та «Зірка» зіграли внічию
«Чорноморець» – «Олександрія». Фото: Getty Images

Відбулися два матчі в рамках чемпіонату України з футболу

«Олександрія» - «Чорноморець»

Підопічні Володимира Шарана зуміли здобути виїзну перемогу в Одесі, перегравши команду Костянтина Фролова з рахунком 3:1.

Вагому заявку на успіх олександрійці зробили вже в першій половині гри, забивши 2 м'ячі за 25 хвилин гри. Спочатку Гітченко віддав точний пас на Старенького, який з кількох метрів переграв Безрука. А потім Грицук реалізував сумнівний пенальті, призначений за фол у верховій боротьбі після подачі кутового.

Другий тайм активніше розпочали «моряки» й вже на 50-й хвилині Бобко, вдало зігравши на добиванні, повернув було інтригу в матч. Але пізніше гра вирівнялася, а чудовий гол від Поляруса зняв усі запитання щодо переможця. Артем пройшов Люльку на лівому фланзі, змістився в центр і з лінії штрафного майданчика класно поклав м'яч у дальній верхній кут – 3:1 за «Олександрією».

«Сталь» - «Зірка»

У матчі 28 туру УПЛ між «Сталлю» та «Зіркою» переможця визначити не вдалося.

Матч мав архіважливе значення у контексті боротьби за виживання, адже команди розідляло чотири очки за умов знаходження «Зірки» у зоні стиків за прописку в УПЛ.

Гра представляла собою типове УПЛ з нижньої шістки. «Сталь» мала трохи більше моментів та більше контролювала м'яч, однак першою відкрила рахунок саме Зірка: на 50-й хвилині Петров після передачі Збуня пробив повз голкіпера кам'янчан Пенькова точно у площину воріт – 0:1.

Здавалося, кропивчани зробили справу, однак протягом наступних 10 хвилин все ледь не перегорнулося. На 54-й хвилині Цюпа покинув поле після другої жовтої, а на 57-й Кузик реалізував пенальті у ворота «Зірки» – 1:1. «Сталь» відразу перехопла ініціативу та не відпускала її до кінця гри, однак забити підопічним Костова бодай ще один м'яч не вдалося – так само як і їх опонентам. Фінальним свистком арбітр зафіксував бойову нічию 1:1.

«Зірка» зберегла 10 позицію у турнірній таблиці, набравши 27 очок та утримавши відрив від Сталі на 4 очка. Кам'янчани з 23 очками продовжують знаходитися на 11-й сходинці.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

28-ий тур

«Чорноморець» – «Олександрія» – 1:3

Голи: Бобко(50) – Старенький(8), Грицук(24п.), Полярус(77)

«Сталь» – «Зірка» – 1:1

Голи: Кузик(57п.) – Петров(50)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: