Прем'єр-ліга. «Олімпік» мінімально переміг «Зірку», яка догравала у дев’ятьох

Прем'єр-ліга. «Олімпік» мінімально переміг «Зірку», яка догравала у дев’ятьох

«Олімпік» вирвав перемогу на останніх хвилинах матчу

В 13 турі УПЛ клуб з Кропивницького, граючи вдев’ятьох, поступився Олімпіку – 0:1.

На 39-ій хвилині матчу кропивницька «Зірка» залишилася у меншості: порушення правил з боку Максима Ковальова проти нападника «Олімпіка» арбітр матчу Євген Арановський розцінив як гол останньої надії.

У другому таймі зустрічі гості, граючи в меншості, думали не лише про захист власних воріт, а йшли вперед.

Але знову було вилучено гравця кропивницької «Зірки» – Артем Фаворов, на думку арбітра, симулював на полі суперника і отримав друге попередження. Зірка» залишилася у дев’ятьох і розраховувати на перемогу було вже вкрай складно.

Хоча двічі пробивали по воротах «Олімпіка», але безуспішно. У ті хвилини арбітр матчу вже згадав про жовті картки для футболістів «Олімпіка»: Шабанов та Кравченко отримали попередження.

Граючи у дев’ятьох, кропивницька «Зірка» могла вирвати перемогу. Двічі Олексій Чичиков виходив у перспективну контратаку. Першу з них зупинив захисник господарів, а другу він завершив не точним ударом, пробивши вище воріт.

А наприкінці матчу спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Після подачі з правого флангу атаки м’яч залетів у ворота Євгена Паста: дальню штангу воріт замкнув гравець «Зірки» Павло Полегенько, забивши автогол – 1:0.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

13-ий тур

«Олімпік» – «Зірка» – 1:0

Гол: Полегенько, 90, аг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: