Роналду порівняв роботу під керівництвом Фергюсона, Моурінью і Зідана

Роналду порівняв роботу під керівництвом Фергюсона, Моурінью і Зідана
Фото взяте з сайту antena3.com

Нападник «Ювентуса» розповів цікаві моменти про наставників, які супроводжували його впродовж кар'єри

Один з найвидатніших футболістів сучасності Кріштіану Роналду поділився своїми враженнями від співпраці з трьома відомими наставниками.

Слова зіркового португальця наводить видання Mirror.

«Звичайно, на початку моєї кар'єри, Фергюсон був дуже важливий для мене. Я перейшов e «Манчестер Юнайтед» зі «Спортинга», і у мене був португальський менталітет: занадто багато фінтів, не найкращий рівень прийняття рішень. Сер Алекс мене всьому навчив, пояснив, що в АПЛ не прийнято падати від найменшого дотику, що там грають жорстко. Він був мені як батько», - зазначив він.

«Під стиль Моурінью мені довелося адаптувати свою гру. У нас була стратегія. При цьому я вважаю Моурінью топ-тренером, я завжди це говорив. Я пограв під керівництвом багатьох чудових тренерів, але Моурінью виділявся мисленням, він був великим аналітиком, при підготовці до матчів розглядав все до найменших деталей», - зауважив Роналду.

Не забув Кріштіану і про Зінедіна Зідана.
«Призначення Зідана стало поштовхом до одного з моїх найкращих сезонів. Ми зробили хороший ривок у чемпіонаті, виграли Лігу чемпіонів, а я потім ще і Євро. Правильний тренер може послужити для вас таким натхненням», – підкреслив Роналду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: