Російські промоутери досі намагаються перенести бій Усик - Гассієв у Москву

Російські промоутери досі намагаються перенести бій Усик - Гассієв у Москву
Олександр Усик. Фото Getty Images

За інформацією представників Мурата, вони досі ведуть перемовини

Радник Мурата Гассієва Лео Хоролінський повідомив, що бій між його клієнтом та Олександром Усиком може відбутися у Москві.

У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) чемпіон у першій важкій вазі за версіями WBC і WBO Усик повинен зустрітися якраз з Муратом.

Раніше повідомлялося, що фінальний бій відбудеться 11 травня у Саудівській Аравії, але зараз ведуться переговори, щоб провести фінальний бій турніру у Москві.

«Наразі ведуться переговори між Федерацією боксу Росії та компанією Comosa», - повідомив Хоролінський в інтерв'ю кореспонденту FightNews.

«Comosa має право призначити дату та місце проведення вирішального бою. Де і коли б не відбувся поєдинок, ми будемо готові на 100%. Думаю, для всіх сторін буде краще, щоб вирішення питання не затягувалося. Адже нам належить неймовірний бій між двома неймовірними спортсменами», - додав він.

Переможець цього бою стане абсолютним чемпіоном світу, завоює кубок Мохаммеда Алі та поповнить свій банківський рахунок на 10 мільйонів доларів призових.

Нагадаємо, британський екс-боксер пригадав, як Володимир Кличко вигнав Усика зі свого тренування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: