Саладуха - п'ята на епапі Діамантової Ліги в Монако

Саладуха - п'ята на епапі  Діамантової Ліги в Монако

Українка стрибнула на 14-03.

Призер Олімпійських Ігор-2012 у потрійному стрибку Ольга Саладуха  посіла п'яте місце на етапі Діамантової Ліги в Монако на стадіоні Луї Другого. Ольга змогла виконати тільки три спроби, оскільки за новими правилами Ліги в метаннях і горизонтальних стрибках за підсумками перших трьох спроб боротьбу продовжують тільки чотири кращих спортсмена.

Саладуха в першій спробі стрибнула на 14 м 02 см, у другій змогла поліпшити результат всього на сантиметр, а в третій зробила заступ.

Втім, Ольга змогла випередити одну з лідерів сезону Ольгу Рипакова з Казахстану. Олімпійська чемпіонка 2012 показала результат тільки в першій спробі, і той - 13-97, а потім зробила два заступи.

Виграла змагання лідер останніх років в потрійному стрибку Катерин Ібарген з Колумбії. Після трьох спроб Ібарген лідирувала з стрибком на 14-87 ...
а в останній видала третій кращий стрибок в сезоні, 14 м 96 см. У цьому сезоні Ібарген вже літала на 15 м 04 см.

Ольга Саладуха, яка подолала взимку важку травму спину, в червні пережила застуду і два курси антибіотиків, а зараз продовжує відновлюватися після цих пригод. На чемпіонаті Європи тиждень тому Саладуха стрибнула на 14 м 23 см.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: