Став відомий розклад матчів Фіналу чотирьох чемпіонату України з хокею серед жінок

Став відомий розклад матчів Фіналу чотирьох чемпіонату України з хокею серед жінок
Фото ФХУ

Боротьбу за титул чемпіона ведуть чотири колективи

10-11 березня 2018 року у Києві на льодовій арені по вулиці Шалетт, 6 відбудуться матчі Фіналу чотирьох (другого етапу) чемпіонату України з хокею з шайбою серед жінок.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

До другого етапу чемпіонату потрапили чотири найсильніші команди за підсумками регулярного чемпіонату: «Пантери» (Харків), «Королеви Дніпра» (Дніпро), «Дніпровські Білки» (Дніпро) та «Україночка» (Київ).

Найкращим бомбардиром першого етапу стала латвійський легіонер «Дніпровських Білок» Інгуна Лукашевіца. На рахунку капітана «білок» 46 очок (28 шайб і 18 передач).

На три пункти від Лукашевіци відстала найкращий бомбардир попереднього чемпіонату Олена Ткачук з «Королев Дніпра» (23+20). 31 очко має у своєму активі Владислава Скащук із «Пантер» (20+11).

Рейтинг найкращих захисників-бомбардирів очолює легіонер «Королев Дніпра» Єлизавета Улькова, в активі якої 19 очок (14+5). На п’ять балів менше у киянки Марини Кобчук (5+9).

65_01

Минулого сезону золоті нагороди дісталися «Королевам Дніпра», які перемогли у фіналі «Україночку». Бронзові медалі вибороли харківські «Пантери».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: