Суперліга. «Запоріжжя» вчетверте переміг в сезоні

Суперліга. «Запоріжжя» вчетверте переміг в сезоні
«Запоріжжя» - «Миколаїв». Фото: ФБУ

«Миколаїв» зазнав шостої поразки поспіль

У суботу, 10 лютого, відбувся поєдинок між «Запоріжжям» і «Миколаєвом» в рамках баскетбольної Суперліги серед чоловіків.

Запоріжці виграли старт матчу завдяки впевненій грі свого центрового Валерія Анісімова, який за першу чверть відзначився 8 очками. Господарі демонстрували далеко не ідеальний баскетбол, але миколаївці, реалізувавши 25% кидків з гри, набрали 11 очок за чверть та допустили 7 втрат.


Обидва тренери задіяли широку ротацію, загравши ще за першу половину по 10 гравців.

Господарям вдалося зберегти відрив перед великою перервою завдяки Щепкіну, який додав у нападі, набравши 11 балів за другу чверть. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

У третій десятихвилинці господарям також вдалося зберегти лідерство, яке по ходу чверті ставав двозначим. Миколаївці провели непоганий відрізок у середині чверті, коли вдало у гру зайшов наддосвідчений снайпер гостей Іванов, але прохідний двір у фарбі не дозволив команді Поляха претендувати на повноцінний камбек.

Гості так і не знайшли резервів для того щоб змінити хід гри. «Миколаїв» програв щит і атакував із жахливим відсотком протягом усього матчу, що стало ключовими чинниками у цьому матчі.

Запоріжці нейтралізували лідерів суперника і, захопивши лідерство ще у першій половині матчу, зуміли втримати переможний результат. Запоріжці вперше у сезоні перемогли «Миколаїв», оформивши свою четверту перемогу у сезоні. «Миколаїв» зазнав шостої поразки поспіль.

Супеліга з баскетболу

Регулярний чемпіонат

«Запоріжжя-ZOG» - «Миколаїв» - 66:60 (15:11, 20:19, 19:17, 12:13)

«Запоріжжя-ZOG»: Щепкін 15, Анісімов 13 + 7 підбирань, Овдєєнко 3, Ткачук 2 + 8 передач - старт, Кондраков 9, Ворнік 7 + 6 підбирань, Буц 4

«Миколаїв»: Кушніров 9 + 7 підбирань - 4 втрати, Онуфрієв 9, Носков 7, Тонченко 0 + 8 передач, Мусієнко 0 - старт, Іванов 12, Давидюк 9 + 5 підбирань, Шостуха 7, Попов 3, Анікієнко 2

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: