У фіналі чемпіонату України з хокею серед жінок зіграють «Королеви Дніпра» та «Пантери»

У фіналі чемпіонату України з хокею серед жінок зіграють «Королеви Дніпра» та «Пантери»
Фото ФХУ

«Україночка» та «Дніпровські Білки» позмагаються за бронзові нагороди

У столиці України розпочався Фінал Чотирьох чемпіонату України з хокею серед жінок.

Перший півфінальний поєдинок став дніпровським дербі – «королеви» зустрічалися з «білками».

У нинішньому сезоні «білки» вже перемагали чинних чемпіонів, тому на цей поєдинок команда Сергія Зубкова налаштовувалась доволі рішуче, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Долю гри фактично було вирішено у другому періоді. «Дніпровські Білки» змушували суперниць порушувати правила, проте самі пропускали. Спочатку Тетяна Ткаченко заштовхала шайбу у сітку після сольного проходу та кидка Валерії Манчак. Потім сама Валерія використала передачу від Олени Ткачук та подвоїла перевагу своєї команди. Акцентований кидок Тетяни Ткаченко з правого кола для вкидання зробив рахунок 3:0, а у середині періоду Олена Ткачук довела перевагу «королев» до крупної.

Інгуна Лукашевіца «розмочила» рахунок у грі. А потім Наталія Єременко після рикошету перетворила заключну хвилину гри на нервовий ендшпіль.

Втім, на більше у «Дніпровських Білок» не вистачило ані сил, ані часу. «Королеви Дніпра» другий рік поспіль виходять до фіналу чемпіонату, а «Дніпровські Білки» змагатимуться за бронзові нагороди.

У другому півфіналі зійшлися «Україночка» та «Пантери». І все тут вирішилося в овертаймі, де влучнішими виявилися «пантери».

«Пантери» – «Україночка» – 4:3 ОТ (1:2; 1:0; 1:1; 1:0)

Голи: 0:1. Харіссон (7:04 – 5х3), 0:2. Хадспет (9:35 – менш.), 1:2. Ієвлєва (Євдокімова, 12:20), 2:2. Євдокімова (Ієвлєва, Ковтун, 22:42), 3:2. Скащук (О. Вансович, Слащова, 42:52), 3:3. Харіссон (Добровольська, 59:52 – менш.), 4:3. Ковтун (Євдокімова, 62:56)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: