У фіналі футзальної Екстра-ліги України зіграють «Продексім» та «Енергія»

У фіналі футзальної Екстра-ліги України зіграють «Продексім» та «Енергія»
Фото Євгена Кравса

Львівський клуб здолав у півфіналі «ХІТ»

У неділю, 22 квітня, у Львові був зіграний четвертий матч півфінальної серії плей-офф Екстра-ліги між «Енергією» та «ХІТом».

За його підсумками визначився другий фіналіст цього сезону, інформує офіційний сайт Асоціації футзалу України.

Уже на 15-й секунді «Енергія» повела у рахунку після голу Радевича. Кияни змогли оговтатись та перевели гру до воріт Кардаша, якому кілька разів довелося виручати своїх партнерів.

Проте на 14-й хвилині рахунок став 3:0 на користь «зелено-білих». І тільки після цього Педяшу вдалося відіграти один м’яч.

Але вже на початку другого тайму Гасюк знову збільшив перевагу «Енергії» до трьох м’ячів, чим суттєво ускладнив задачу столичним опонентам.

Після екватору другої 20-хвилинки киянам вдалося скоротити рахунок до мінімуму. І після цього пішов відкритий футзал. Варто було гравцям «ХІТа» підібратись до львів’ян на відстань одного голу, як підопічні Валерія Легчанова знову виходили вперед.

Переломним став гол Танського, після якого рахунок став 6:4 на користь «зелено-білих». А потім забивала тільки «Енергія». Ще два голи від «енергетиків» повністю схилили шальки терезів на користь господарів майданчику.

Екстра-ліга України з футзалу

Півфінальна серія

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ) – 8:4

Голи: Радевич (1), Федюк (8, 39), Струк (14), Гасюк (22), Легендзевич (33), Танський (37), Писько (40) – Педяш (14, 33), Корнійчук (30), Колесников (32)

На 39-й хвилині Пітуля («Енергія») не реалізував 10-метровий.

Рахунок у серії – 3:1

Нагадаємо, херсонський «Продексім» вдруге поспіль вийшов у фінал Екстра-ліги України з футзалу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: