У Києві створюють базу для підготовки пілотів «Формули-1»

У Києві створюють базу для підготовки пілотів «Формули-1»

У Києві велотрек і мототрек можуть стати базою для школи майбутніх пілотів «Формули-1»

Столичний велотрек і мототрек через кілька років можуть стати базою для школи майбутніх пілотів «Формули-1». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє прес-службу КМДА.

Він вважає, що відновлення велосипедного та автомобільного спорту, яке спостерігається сьогодні, через кілька років дасть свої результати.

«Я бачу, що молодь все частіше використовує велосипеди для пересування. І це мене дуже тішить, адже велосипед – це здорово. Але для мене ще краще – перебувати за кермом мотоцикла. Я люблю це відчуття, знаю, які неймовірні емоції дарує швидкість, що відчуваєш, коли драйвуєш. І ті, хто лише зараз познайомився з цим спортом і встиг у нього закохатися, мають чудову можливість виростити своє захоплення у серйозний здобуток. У нас чудові тренери і надзвичайно багато пілотів – Костя Денисов, Костя і Євген Писарєви, Анатолій Єфімов, силу, швидкість та міць яких важко навіть уявити. Їхній приклад надихає, і не лише таких як я. Вони – приклад для молоді. Це люди, які надзвичайно скромні у своїй славі, хоча досягли її неймовірною працею та волею», – наголосив Пліс.

Він нагадав, що під час MotoOpenFest, який відбудеться цими вихідними, усі охочі зможуть спробувати себе у мотоспорті. На заході будуть присутні тренери та спортсмени, а деякі заїзди спеціально розраховані на аматорський рівень підготовки.

Нагадаємо, що найближчої суботи та неділі на аеродромі «Чайка» пройде перший український фестиваль мотоспорту та моторозваг MotoOpenFest, в якому також візьмуть участь відомі гурти Lordi та Uriah Heep.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: