У матчі молодіжних команд «Шахтаря» та «Динамо» перемогу здобули донеччани

У матчі молодіжних команд «Шахтаря» та «Динамо» перемогу здобули донеччани
Фото ФК «Динамо»

Усе вирішив один єдиний гол, і тепер у команд однакова кількість очок у таблиці

У п’ятницю, 13 квітня, відбувся матч 27-го туру чемпіонату України U-21, у якому донецький «Шахтар» прийняв київське «Динамо» на стадіоні «Княжа-Арена» у смт. Щасливе.

Перша половина гри була доволі спокійною, команди створили небагато гольових моментів, і вони не були надто небезпечними, інформує офіційний сайт київського клубу.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

У другому таймі, порівняно із першим, команди продемонстрували іншу гру – було багато небезпечних ударів, зокрема у виконанні донеччан. Часто доводилося вступати у гру Георгію Бущану.

Відкрив рахунок донецький «Шахтар» на 72-й хвилині. Артем Дудік знаходився дуже близько до воріт київського «Динамо» та пробив. Георгій Бущан парирував удар, але м'яч знову опинився у Дудіка, який з другої спроби все ж влучив у ворота столичної команди.

Київське «Динамо» у виїзному матчі мінімально поступилося донецькому «Шахтарю» – 0:1.

Чемпіонат України U-21 з футболу

Матч 27-го туру

«Шахтар» – «Динамо» – 1:0 (0:0)

Голи: Дудік (72)

«Шахтар»: Кудрик, Грачов (Конопля, 90), Чоботенко, Бондар, Корнієнко, Танковський (Якімець, 85), Гречишкін, Глагола (Яловенко, 79), Дудік (Холод, 85), Кащук (Арабідзе, 85), Топалов.

«Динамо»: Бущан, Карась, Дубінчак, Казаков, Лєднєв (Алексєєв, 79), Алібеков, Цитаїшвілі, Русин (Хльобас, 62), Миколенко (Вантух, 62), Корзун, Самбрано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: