У матчі проти «Зірки» «Динамо» може не дорахуватися відразу двох гравців

У матчі проти «Зірки» «Динамо» може не дорахуватися відразу двох гравців
Фото ФК «Динамо»

Денис Гармаш та Артем Кравець тренувалися за індивідуальною програмою

У четвер, 16 листопада, за дві доби до матчу 16-го туру УПЛ «Зірка» - «Динамо», столичний клуб провів планове тренування, участь у якому взяли всі прибулі з розташувань національних та молодіжних збірних гравці.

У доброму настрої футболісти виходили на тренувальне поле, жартами піднімаючи один одному настрій, інформує офіційний сайт клубу.

Усього у тренуванні взяли участь 19 футболістів. Розминка, відпрацювання тактичних схем, теніс-бол, завершилося заняття виконанням комплексу спеціальних фізичних вправ.

У тренуванні взяли участь усі задіяні у збірних футболісти, останніми з Шотландії повернулися Артем Бєсєдін і Володимир Шепелєв, з Угорщини - Тамаш Кадар.

З молоді участь у занятті брали Віталій Миколенко та Микола Шапаренко. У той самий час, за індивідуальною програмою займалися Денис Гармаш та Артем Кравець, їхня участь у матчі проти «Зірки» під питанням.

Що стосується планів «Динамо» на найближчі два дні, у п'ятницю в обід команда проведе на клубній базі тренування, а у другій половині дня вилетить до Кропивницького. Матч УПЛ «Зірка» - «Динамо» відбудеться 18-го листопада на стадіоні «Зірка», початок о 14:00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: