У Москві під час ЧС-2018 уже заарештували чотирьох іноземних уболівальників

У Москві під час ЧС-2018 уже заарештували чотирьох іноземних уболівальників

Усім приписують крадіжку грошей

Троє громадян Мексики й іранець опинилися у московському СІЗО №5 за підозрою у крадіжці. Усі четверо знаходяться у карантинному відділенні.

Одному з них, жителю Мехіко Марко Антоніо, закидають крадіжку восьми тисяч доларів. Антоніо, який у Мексиці він працює адміністратором ресторану, розповів, що справді схопив чужу сумку, але не очікував, що там виявиться настільки велика сума. Він не заперечує своєї провини, проте всі вкрадені гроші повернув.

Разом з ним, за його словами, московські поліцейські заарештували двох його друзів, які невинні. Вони, як стверджує Антоніо, не володіють англійською мовою.

Також уболівальник поскаржився на погану якість води з-під крана у СІЗО та погане харчування.

Ще один уболівальник, іранець на ім'я Фаламарз Ахмадігурехьїлі, звинувачується у крадіжці тисячі доларів. За його словами, його помилково звинуватив у цьому бразильський уболівальник.

Громадянин Ірану розповів, що витратив на поїздку в Росію десять тисяч доларів і приїхав не для того, щоб «красти дріб'язок».

Ахмадігурехьїлі знає іспанську й англійську мови, тому допоміг правозахисникам поспілкуватися зі ще одним заарештованим мексиканцем.

За словами співробітників СІЗО, до іноземців вже приходили консули й обіцяли їм допомогти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: