У Швеції не виключають, що Ібрагімович повернеться у збірну заради виступу на ЧС-2018

У Швеції не виключають, що Ібрагімович повернеться у збірну заради виступу на ЧС-2018
Златан Ібрагімович

Але все повинен вирішити головний тренер збірної цієї країни

Президент Шведського футбольного союзу Карл-Ерік Нільссон не виключив повернення у збірну нападника англійського «Манчестер Юнайтед» Златана Ібрагімовича.

Про це заявив сам високопосадовець.

«Я прекрасно пам'ятаю історію, коли практично вся країна вмовила нападника Хенріка Ларссона відновити кар'єру у збірній перед чемпіонатом Європи 2008 року», - сказав він.

«Що стосується чуток про Ібрагімовича, то ніхто, крім головного тренера, не зможе відповісти вам на це питання. Не можу виключати, що це станеться, але ще раз повторюся, що всіма кадровими питаннями займається тренер», - зазначив Нільссон.

Ібрагімович завершив кар'єру у національній команді після чемпіонату Європи 2016 року.

Він почав виступати за збірну у 2001 році, зігравши в 116 матчах. Нападник є рекордсменом команди за кількістю голів – 62.

Златан взяв участь у Чемпіонатах світу 2002 та 2006 років, а також чемпіонатах Європи 2004, 2008, 2012 та 2016 років.

Окрім того, Нільссон не став виділяти фаворитів майбутнього турніру та зазначив, що збірна Швеції може піднести сюрприз.

«Усі групи по-своєму складні, тому нас чекають цікаві матчі. Так, є групи лідерів і команд, близьких за рівнем. Не хотілося б згадувати, але подивимося, може, якраз збірна Швеції стане темною конячкою турніру», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: