У Зеленського великі проблеми, і це видно: Усик дав політичну аналітику

У Зеленського великі проблеми, і це видно: Усик дав політичну аналітику
Гордон і Усик - дві зірки YouTube
Фото - Гордон

Усик продовжує раздавати інтерв’ю та робити резонансні заяви

Після відвідин програми ексрегіоналки Бондаренко боксер подався на YouTube-шоу до Дмитра Гордона.

Хоч Гордон нині активно займається бойовими мистецтвами й може підтримать розмову на цю тему, бесіда торкнулась моментів життєвих та суспільно-політичних. Власне, цього від Усика всі й чекали, адже стримуватись він не вміє.

Зокрема, боксер розповів про своє враження від президента України. З’ясувалось, що діти Зеленського та Усика вчаться в одній школі. Знайомі й їх батьки. Втім, боксер не дуже задоволений президентом та главкомом.

«Він один, у нього немає команди. Хтось скаже, що я його захищаю, - ні. У нього немає професійної команди, яка буде робити все для країни, щоб вона розквітала. У нас є ресурси, а ось команди немає. Кожен хоче заробити. Він не може нічого зробити. Якщо він і хоче щось зробити, йому скажуть: «Хлопчисько, ти сидиш і сиди, а у мене свої справи». У нього великі проблеми, і це видно.

Чи жаль мені його? Жалість - гріх (насправді - ні. примітка редактора). Він знав, куди йде, бо вже дорослий хлопчик. В крайньому випадку припускав. У нього божевільна підтримка була. Я переживаю за тих людей, які мали роботу, а тепер у них її немає і нічого їсти. У Зеленського є гроші, він вже заробив.

Я з ним спілкувався, ми знайомі. Навіть після того, як він став президентом. Мої діти ходять в одну школу з його дітьми. Тет-а-тет не спілкувався після президентства. Бачилися на останньому дзвонику, коли діти йшли в школу», - сказав Усик.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: