Футболіст Худжамов не розуміє боксера Усика: Навіщо дружити з тим, хто повбивав багато українців?

Футболіст Худжамов не розуміє боксера Усика: Навіщо дружити з тим, хто повбивав багато українців?
Рустам Худжамов не приховує патріотичних почуттів
Фото - ФК «Маріуполь»

Рустам висловився про «дружбу» з сусідньою країною

Екс-воротар «Динамо», «Маріуполя», «Шахтаря» і збірної України Рустам Худжамов висловив своє ставлення до Росії.

«Не поділяю думку Усика. Але що, загнати його в резервацію? З такими людьми простіше не вести діалогу. Проблема в тому, що, коли до влади прийшов, як Волан-де-Морт, самі знаєте хто, така точка зору знову вилізла назовні.

Ти або я можемо почуватися в своїй країні некомфортно. Якщо вважаєш, що СССР – режим абсолютних вбивць, то не можеш цього говорити, бо станеш порохоботом і бандерівцем. Якщо скажеш, що Сталін – тварюка, теж стаєш порохоботом. Не українцем, не патріотом, а падлюкою для всіх. Це проблема.

Але майданчик для Усика, - це один із принципів демократії, люди з різними поглядами, віруваннями, сексуальною орієнтацією є громадянами однієї країни. Але дуже важливу роль відіграє те, куди ці люди збираються нас вести, куди ми прийдемо і для чого. Йдемо дружити з Росією, так? Навіщо дружити з тим, хто повбивав багато українців? Не тільки зараз, а з 1917 по 1990 рік. Найдієвіше з такими людьми – залишити їх і не чіпати.

На початку 2014 року вийшов гуляти з малим по Донецьку. Біля нас якась літня жінка говорила по телефону. Питала: «Ти бачила виступ Путіна, де він говорив, що не кине Донецьк? Я готова була розцілувати телевізор». Думаю, вона там залишилася. Цікаво, чи сподобалося їй все, що сталося. Не думаю», - наводить слова Худжамова ua.tribuna.com.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: