Українець претендує на медалі юніорського чемпіонату світу з фігурного катання

Українець претендує на медалі юніорського чемпіонату світу з фігурного катання
Іван Павлов

Іван Павлов став четвертим після короткої програми

19-річний український фігурист Іван Павлов посідає четверте місце у змаганнях юніорів на чемпіонаті світу з фігурного катання, що проходить у столиці Болгарії у цій віковій  категорії.

У короткій програмі учень Марини Амірханової  показав хоча й не рекордний, але досить високий результат - 71.05 балів, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Виконання елементів у його композиції на музику з кінофільму «Містер та місіс Сміт» судді оцінили у 38.04, а за компоненти фігурист отримав 33.01 балів.

Павлов втратив два бали лише на потрійному акселі, решту елементів, у тому числі каскад потрійний фліп + потрійний тулуп, він виконав на «плюси».

Перед  довільною програмою українець програє японському спортсмену Міцукі Сумото, який йде третім, майже два бали.

Виграв коротку програму переможець фіналу юніорського Гран прі американець Олексій Красножон. Із сумою балів 80.28 колишній росіянин зробив вагому заявку на перемогу загалом у чемпіонаті.

Ще один український фігурист – 16-річний Іван Шмуратко – не кваліфікувався до довільної програми, посівши 28-е місце з результатом 54.51.

Переможці та призери в одиночному катанні юніорів стануть відомі 10 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: