Українська хокейна ліга. «Донбас» вдруге обіграв «Кременчук» у фінальній серії

Українська хокейна ліга. «Донбас» вдруге обіграв «Кременчук» у фінальній серії
Фото УХЛ

Три шайби у заключному періоді не допомогли кременчужанам зрівняти рахунок у серії

Після цього поєдинку фінальна серія переїде до Кременчука, де вже на «Айсбергу» 23-го та 25-го березня команди зіграють свої наступні фінальні матчі.

Під завісу першого періоду Денису Мостовому вдалося з п'ятака переграти воротаря гостей, відкривши рахунок у поєдинку, інформує сайт УХЛ.

У другій 20-хвилинці «Донбас» тільки збільшив свій пресинг і з самого старту періоду не припиняв атаки на супротивника. Внаслідок чого хокеїсти донецької команди ще чотири рази відзначилися у воротах «містян», не залишивши команді з Кременчука шансу на перемогу.

На 24-й хвилині ще раз відзначився Мостовий, а слідом за ним по шайбі відправили Сергій Кузьмик, Віктор Захаров та Олександр Костіков, зробивши рахунок на табло 5:0 на користь господарів.

Після четвертої пропущеної шайби Олександр Савицький прийняв рішення змінити воротаря Віталія Власенка на Микиту Петленко, який став у ворота вперше у плей-офф.

І тільки у заключному періоді «Кременчук» зміг повернутися у гру та відібрати у донеччан ігрову перевагу. Після двох сухих періодів, першу шайбу у фіналі плей-офф у складі «містян» закинув захисник Богдан Наливайко. Відразу після нього у воротах господарів розписався Руслан Єфимочкін, зробивши рахунок 5:2.

Однак команда Сергія Вітера змогла швидко повернути розрив у три шайби – це Іван Савченко обіграв Петленка. Під кінець 20-хвилинки один з кращих бомбардирів «Кременчука» Антон Бойков ще раз «розмочив» голкіпера господарів і встановив уже остаточний рахунок у поєдинку.

Українська хокейна ліга

Фінальна серія

«Донбас» – «Кременчук» – 6:3 (1:0, 4:0, 1:3)

Таким чином, «Донбас» повів у серії з рахунком 2:0. Фінальна серія триває до чотирьох перемог однієї з команд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: