Українська хокейна ліга. «Кременчук» – за крок від виходу у фінал

Українська хокейна ліга. «Кременчук» – за крок від виходу у фінал
Фото УХЛ

Після цієї зустрічі півфінал переїде до Кременчука, де 14 березня команди зіграють свій третій поєдинок у межах 1/2 плей-офф УХЛ

Як і перший півфінальний поєдинок, цей матч стартував з боротьби і небезпечних атак, проте білоцерківській команді вдалося взяти перевагу у свої руки, і Данило Печерських на п'ятій хвилині першого періоду пробив Віталія Власенко, відкривши рахунок.

Однак зрівняти цифри на табло кременчужанам вдалося у тому ж першому періоді, коли Тимур Гриценко відправив шайбу точно між щитків Сергія Люльчука, інформує сайт УХЛ.

У другій 20-хвилинці команди суттєво збільшили швидкості та напруження у грі, і через п'ять хвилин це дало свої перші плоди – Дмитро Чернишенко з незручної руки поцілив у ворота противника і вивів команду Олександра Савицького вперед.

На цьому свій натиск гості не послабили, і за чотири хвилини до кінця другого періоду «Кременчуку» вдалося подвоїти розрив між командами – Тимур Гриценко зробив дубль.

У заключному періоді «містяни» тільки затвердили своє лідерство у цьому поєдинку, не даючи «Білому Барсу» відіграти пропущені шайби.

При цьому команда гостей ще двічі змогла вразити ворота команди з Білої Церкви – спочатку Ілля Сенік відмінно зіграв на добиванні, а потім Владислав Грицких відправив ігровий снаряд точно у верхній кут воріт.

Під кінець поєдинку «барсам» все-таки вдалося повернутися у гру та відіграти дві шайби – у воротах Віталія Власенка відзначилися капітан команди Руслан Ромащенко та форвард Кирило Бондаренко, встановивши остаточний рахунок у матчі.

Українська хокейна ліга

Півфінальна серія

«Білий Барс» – «Кременчук» – 3:5 (1:1, 0:2, 2:2)

Рахунок у серії – 0:2

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: