Українська хокейна ліга. Прев'ю перших поєдинків 1/2 фіналу плей-офф

Українська хокейна ліга. Прев'ю перших поєдинків 1/2 фіналу плей-офф
Фото УХЛ

8-9 березня стартують півфінали другого етапу чемпіонату УХЛ

17:00 «Донбас» - МХК «Динамо»

Оскільки донеччани посіли перше місце у регулярному чемпіонаті із 116-ма набраними очками, вони автоматично потрапили до півфіналу плей-офф УХЛ. І, поки «динамівці» у нелегких поєдинках із «Галицькими Левами» боролися за місце в 1/2 фіналу, донеччани посилено готувалися до майбутніх поєдинків.

«Динамо» у чвертьфінальних іграх проти «левів» насилу змогло вирвати перемогу та все-таки пробитися у півфінал. Обидві гри команди провели на рівних, граючи аж до кінця другого матчу з нічийним рахунком. Однак, зусиллями Микити Олійника, який під кінець другого поєдинку зміг закинути переможну шайбу у ворота Владислава Вязовова, «синьо-білі» отримали путівку у півфінал.

Однак, в 1/2 фіналу плей-офф на команду Олександра Сеуканда чекають не найлегші поєдинки, адже донеччани зроблять все можливе, щоб вийти у фінал плей-офф і виграти золоті медалі.

18:00 «Білий Барс» - «Кременчук»

Поєдинки між цими командами у регулярному чемпіонаті завжди складалися досить непередбачувано та цікаво, адже клуби до останнього боролися за друге місце у турнірній таблиці. Однак, склалося так, що «Білий Барс» автоматично потрапив до півфіналу й отримав фору для підготовки до найважливіших ігор сезону, а «Кременчук», посівши третє місце, двічі грав з «Вовками», закинувши броварський команді в обох поєдинках по п'ять шайб.

Ще однією перевагою команди Костянтина Буценка стане те, що півфінал «барси» починають на домашній арені, що стане окремим стимулом для «Білого Барса» порадувати своїх уболівальників.

Півфінальні серії плей-офф УХЛ пройдуть до трьох перемог однієї з команд.

У протистоянні «Донбас» - МХК «Динамо» четвертий і п'ятий матчі, у разі необхідності, відбудуться 15 та 18 березня, а у битві «Білого Барса» та «Кременчука» - 16 та 19 березня відповідно.

Джерело: УХЛ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: