Українські баскетболістки стали чемпіонками Литви з баскетболу

Українські баскетболістки стали чемпіонками Литви з баскетболу
Команда Аріни Білоцерківської та Олени Огороднікової. Фото: ФБУ

Українки внесли вагомий внесок у перемогу своєї команди

Аріна Білоцерківська та Олена Огороднікова стали чемпіонками Литви з баскетболу. «Сіренос» із Каунаса, за який виступають одразу 2 українки здолав на виїзді у четвертому матчі серії «Кібіркштіс» - 73:72.

Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Про характер боротьби свідчить і рахунок, і той факт що Аріна Білоцерківська, основна розігрувачка чемпіонок отримала 5 фолів за 13 хвилин, загалом у складі обох команд через перебір фолів матч не змогли закінчити 3 баскетболістки.

Внесок українок у вирішальну перемогу вагомий: Огороднікова 8 очок + 6 підбирань, Білоцерківська 7 очок + 2 підбирання + 1 передача. Підсумковий рахунок у серії 3:1.

«Команда одразу радісно відсвяткувала перемогу у роздягальні, але нагородження у залі не було. Урочистості заплановані уже вдома у Каунасі на найближчу середу, тоді і буде основне святкування. Щодо перебору фолів, я потім сама передивлялася кожен епізод і щодо трьох з п’яти у мене і досі враження, що їх не було. Добре усе що добре закінчується, це моє друге поспіль чемпіонство у Литві», - прокоментувала перемогу Аріна Білоцерківська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: