Українські легкоатлети завоювали чотири золота на етапі Світового виклику

Українські легкоатлети завоювали чотири золота на етапі Світового виклику

Сім наших спортсменів, які приїхали на турнір Paavo Nurmi Games, взяли нагороди

Українська легкоатлети перемогли у чотирьох дисциплінах на міжнародному турнірі Paavo Nurmi Games і ще у двох посіли призові місця. Змагання 13 червня приймало фінське місто Турку.

Анна Плотіцина  перемогла з бігу на 100 метрів з бар’єрами (13,08 с), залишивши позаду, зокрема, чемпіонку Європи і призера чемпіонату світу білоруску Аліну Талай.

Ольга Ляхова  найшвидше подолала дистанцію 800 метрів. Її час – 2.01,50 хв.

Марина Килипко  виграла змагання зі стрибків з жердиною. 4,41 м вона подолала з третьої спроби, після чого замовила висоту 4,62 м. Проте підкорити її українці цього разу не вдалося.

Сергій Никифоров  виграв змагання зі стрибків у довжину. У найкращій зі спроб, п’ятій, він показав результат 7,73 м.

Ольга Саладуха  була другою з потрійного стрибка. Українка кілька разів мінялася лідерством з колумбійкою Катеріне Ібаргуен, але остання у підсумку все ж вирвалася вперед – 13,97 м. У Саладухи 13,88 м.

У секторі для стрибків у висоту виступали три українки і всі показали однаковий результат – 1,88 м. Оксана Окунєва  зробила це з першої спроби і стала другою. Юлія Левченко  і Катерина Табашник  підкорили цю висоту з другої спроби і розділили третє місце. Перемогла Марія Ласіцкене, яка виступає під нейтральним прапором, - 1,95 м.

Олеся Повх  стала четвертою з бігу на 100 метрів. Польці Єві Свободі вона поступилася лише тисячними долями секунди. Результат спортсменок – 11,39 с.

Поляк Павел Файдек очолив світовий топ-лист сезону з метання молота (82,40 м).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: