Українські юніори виграли чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з кросу

Українські юніори виграли чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з кросу
Фото: ФЛАУ

Дівчата ж у категорії U-20 стали бронзовими призерками

Чоловіча юніорська збірна України перемогла на чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) з кросу, а жінки у віковій категорії U20 виграли бронзові медалі.

Змагання 4 листопада приймало румунське місто Ботошані, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Склад команди формувався за підсумками чемпіонату України з кросу. До неї потрапляли перші чотири атлети, проте чемпіони – Богдана Семьонова та Вадим Лонський – відмовилися від участі у змаганнях, і їхні місця зайняли наступні у фінішному протоколі спортсмени.

Також було прийняте рішення про те, що у Румунію поїдуть лише юніорські команди, а дорослі та молодь готуватимуться до чемпіонату Європи з кросу, який у грудні відбудеться у Нідерландах.

До перемоги юніорську чоловічу команду України привели Андрій Краковецький, який в індивідуальному заліку став третім, Максим Пантелеєв (четверте місце), Ілля Сосницький (замкнув першу десятку) та Станіслав Козак (18-те місце).

Українці, як і серби, набрали 17 очок, проте за додатковими показниками саме наші атлети виграли золоті медалі.

Жіноча збірна із сумою у 24 очки виграла командну бронзу. Румунки обійшли наших дівчат лише на один пункт. А перемогли юніорки з Туреччини (13 очок).

У складі української команди Катерина Коваль на дистанції 4 км фінішувала четвертою, Вікторія Ковба – сьомою, Дар’я Вдовиченко – 13-ою, а Іванна Кух – 14-ою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: