Український боксер Головащенко не зміг відібрати титул IBO у суперника з ПАР

Український боксер Головащенко не зміг відібрати титул IBO у суперника з ПАР
Роман Головащенко. Фото з Instagram

Роман відстояв усі 12 раундів, але програв за очками

Українець Роман Головащенко (19-2, 17 КО) у бою за титул чемпіона світу за версією IBO у важкій вазі (до 90,7 кг) не зміг впоратися з південноафриканцем Кевіном Лереною (21-1, 9 КО).

Чемпіон зі стартового гонгу взявся працювати з дистанції, але утримувати Головащенка на джебі не виходило. Той непогано зближувався та періодично тривожив Лерену лівими хуками.

Бійці трохи поштовхалися у клінчі, після чого біля лівого ока чемпіона з'явилося неприємне розсічення.

У третьому раунді на діях українця почала позначатися втома. А боксер з ПАР запрацював активніше, кілька разів акцентовано потривоживши опонента, особливо добре виглядали удари по корпусу.

Велика кількість пропущених ударів завершилася для Головащенка плачевно – у п’ятому раунді українець побував у нокдауні. Втрутився рефері, подарувавши претенденту кілька рятівних секунд на відновлення.

Головащенко аж ніяк не був схожий на розрекламовану телебаченням «висхідну зірку українського боксу». Проте, він продовжував переслідувати Лерену, однак робив це повільно та часто без ударів.

У 12-му раунді Головащенко віддав всі сили, змусивши Лерену рятуватися у клінчі. Але цього, звичайно ж, не вистачило для перемоги. Суддівський вердикт – 115:112, 115:112 і 116:111 на користь боксера з ПАР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: