В Австралії фанатів вигнали з матчу з крикету за банер «Бути білим - це нормально»

В Австралії фанатів вигнали з матчу з крикету за банер «Бути білим - це нормально»
«Бути білим - це нормально»

Поки всім трьом вболівальникам було винесено лише усне попередження

Австралійська поліція почала розслідування у справі щодо расизм відносно трьох вболівальників, які вивісили під час матчу з крикету банер «Бути білим - це нормально».

Вболівальники потримали банер всього кілька хвилин, після чого охорона вигнала їх зі стадіону.

Поки всім трьом було винесено лише усне попередження, але розслідування ще в процесі. Федерація крикету Австралії теж винесла винним «перше й останнє попередження», але не стала їх штрафувати.

«Ці три людини були відразу ж прибрані зі стадіону, їм винесено перше і останнє попередження від Федерації крикету Австралії. Ми дотримуємося позиції нульового терпіння до антисоціальної поведінки на наших матчах. Теж саме стосується і проявів расизму.

Наш посил всім уболівальникам такий: якщо ви хочете демонструвати подібну поведінка на наших матчах, то будьте готові до штрафів і відсторонення від ігор, а також до поліцейських розслідувань», - повідомили в Федерації.

«Мені здається, не варто приділяти цим трьом ще більше уваги, тому що вони цього не заслуговують, але хочу сказати, що в спорті, як і будь-де, расизму немає місця. Спорт повинен об'єднувати людей, так що я радий, що їх швидко вигнали зі стадіону», - розповів міністр спорту Західної Австралії Мік Мюррей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: